HUBUNGI HUDA SEKARANG UNTUK MEMBELI PRODUK SHAKLEE:011-18685991

Tuesday, May 20, 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Assalamualaikum dan Salam sejahtera. 

Saya pun tidak pasti adakah segmen dalam kalangan blogger sudah menjadi fenomena kini. Bagi memeriahkan dunia blogging, saya ingin mengajak rakan-rakan blogger sekalian untuk join satu lagi segmen dari Bubblynotes.Com

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1


http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:

1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:

1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

Segmen ini berjalan dengan pantas sekali. Hanya ada masa  48 jam sahaja. Segmen ini turut menyediakan hadiah. Jom sertainya. Siapa cepat dia dapat.

Anda berminat dengan produk shaklee dan ingin menjana pendapatan dengan shaklee, sila hubungi Huda: 011-18685991 

FREE CONSULTATION
and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


HUDA [SID:1093239]
HP:011-18685991 (call/sms/whatsapp)
Emel:nh_5656@yahoo.com

Anda digalakkan berkongsi entri di sini dengan orang lain. Marilah kita beramal agar disayangi Tuhan. Sila tinggalkan komen anda, saya amat menghargainya.

93 comments:

  1. as salam.sungguh meriah sertainya.semga berjaya ya

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  3. Datang membalas kunjungan..good luck..

    ReplyDelete
  4. all the best..

    ReplyDelete
  5. Goood luck, cikna pn dr segmen yg sama......;-)

    ReplyDelete
  6. datang singgah dari segmen yang sama. good luck jugak :)

    http://fie-mi.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan dan selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  9. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  10. fuza dah join juga

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen yer Faizal... Good luck k :))

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  13. wahh...gud Luck...! sy pun join juga... dtg bls kunjungan :D

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...faizal,

    selamat bersegmen gak... moga berjaya yer..

    ReplyDelete
  15. semoga terpilih :-)

    jemput singgah ke blog saya ya :-)

    ReplyDelete
  16. salam kenal.. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  17. Askm..
    Salam kenal juga ye..nak ajak datang blog kita pulak..ada buat aktivitu suai kenal gitu..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/aku-tahu-aku-sudah-jatuh-cinta.html

    ReplyDelete
  18. insyallah jika kesihatannya baik boleh sahaja datang heee..apa semuga sukses ya

    ReplyDelete
  19. Salam ukhuwah..selamat bersegmen & good luck :)

    ReplyDelete
  20. Datang membalas kunjungan. Goood luck :)

    ReplyDelete
  21. selamat bersegmen..semoga menjadi antara blog yang terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  22. hai...selamat bersegmen & good luck to you :)

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  23. niesa dr segmen yg sama..gudluck utk awk juga! :)

    ReplyDelete
  24. semoga ada tuah untuk anda..Gud luck bro..hehe..

    ReplyDelete
  25. Salam ..Lya BW sini balas kunjungan ..
    Good Luck ya

    ReplyDelete
  26. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  27. salam balas kunjungan dari

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  28. Good luck and all the best...datang dari segmen yang sama...

    p/s: follow sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  29. singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  30. Salam singgah dari segmen yg sama. Good luck!
    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  31. salam kenal dr segmen sama..........good luck bro

    ReplyDelete
  32. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya... dan follow sini

    ReplyDelete
  33. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  34. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  35. Kunjungan balas dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  36. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    ReplyDelete
  37. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  38. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhuwah, terima kasih dan jemput datang lagi

      Delete
  39. singgah dari segmen same..done follow

    http://puterisihatjelita.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  40. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  41. sy singgah sini bls kunjungan :) dh follow #47

    ReplyDelete

Followers

My Blog List

Jom Like

Powered By Blogger
Faizal Faizal Mohamad Twon Tawi