HUBUNGI HUDA SEKARANG UNTUK MEMBELI PRODUK SHAKLEE:011-18685991

Thursday, May 15, 2014

Segmen Blogger Aktif

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

Dalam usaha membangunkan blog Syukurnya Sihat saya cuba melakukan secara berperingkat-peringkat. Umpamanya, saya cuba kemaskan blog dahulu, isi dengan artikel-artikel, bina hubungan dengan beberapa blogger dan sebagainya.

Bila sudah stabil, saya cuba sharekan Syukurnya Sihat kepada kalayak ramai. Sekarang ini Alhamdulillah, ranking di Alexa berjaya di naikkan kepada kurang 1000000 dalam tempoh kurang 5 bulan.

InyaAllah, usaha perlu diteruskan lagi.

Baiklah, hari ini saya ingin menyertai satu segmen yang dianjurkan oleh Anys. Nama segmen ini adalah Segmen Blogger Aktif Mei.

Segmen Blogger Aktif


Jom lihat cara menyertai  Segmen Blogger Aktif Mei. ini. Bagi yang pernah menyertai mana-mana segmen, saya rasa syarat penyertaan  Segmen Blogger Aktif Mei. ini tidak seberat mana.

Anda cuma perlu menyediakan satu entri tentang  Segmen Blogger Aktif Mei ini, follow blog dan instagram beliau dan copy and past code html yang telah di sediakan oleh beliau.


klik banner untuk join the community :D 

good luck !

Blog Anys telah lama di tubuhkan iaitu sejak tahun 2010. Banyak bercerita tentang peribadi dan memang minat dengan segmen dan giveaway.

Tujuan  Segmen Blogger Aktif Mei diadakan adalah untuk mengumpul blogger-blogger yang aktif berblog. Jom la sertainya, tidak rugi pun.

Antara kelebihan menyertai Segmen Blogger Aktif Mei. sebegini adalah dapat menarik trafik ke blog kita. Jom menyertainya.

Anda ingin menjana pendapatan atau berminat dengan produk shaklee, sila hubungi Huda: 011-18685991 

FREE CONSULTATION
and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


HUDA [SID:1093239]
HP:011-18685991 (call/sms/whatsapp)
Emel:nh_5656@yahoo.com

Seandainya anda rasa entri ini bermanfaat, sila kongsikan dengan orang lain. Marilah kita beramal agar disayangi Tuhan.Sila tinggalkan komen anda, saya amat menghargainya.

70 comments:

  1. Assalamualaikum,salam ukhuwah..sy membalas kunjungan anda..selamat bersegmen & good luck ^_^

    ReplyDelete
  2. Zumal singgah balas kat sini... Selamat bersegmen yer :)

    ReplyDelete
  3. slm singgah balas sini :)

    http://sebukumemori.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yg sama jugak sambil dtg follow #15 ^^ (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html)

    ReplyDelete
  5. salam singgah membalas kunjungan.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana berkunjung ke blog sy...sy dtg membalas kunjungan dan follow...sudi2 kan lah follow blog sy pula ye..

    ReplyDelete
  7. singgah balas sini juga...hehehhehe selamat bersegmen... :)

    ReplyDelete
  8. Membalas kunjungan dan follow sini ;)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum.. ama di sini hanya ingin membalas kunjungan anda :) *follow*

    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  10. Jzkk sudi singgah blog ana. ana jugak dari segmen yg sama :)
    done follow juga :)
    http://penbiruana.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  11. salam dari segmen yang sama,
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  12. Assalamu'alaikum, semoga usaha baik anda mendapat kejayaan dan redhaNya.

    ReplyDelete
  13. bw dari segmen yg sama dan dah follow sini

    ReplyDelete
  14. singgah balas dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  15. Salam Perkenalan. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  16. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    all the best.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  17. Ai datang daripada segmen yang sama. :) moga kita boleh bertukar cerita :)

    http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Blog ini sentiasa menerima kunjungan anda

      Delete
  18. Singgah blog awak yer.. :) All the best!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  19. salam, hai selamat bersegmen:)
    dari owner blog http://awookcoorp.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. datang balas kunjungan .. tq neh . ~ salam kenal :)

    dah follow sini #27

    ReplyDelete
  21. Balas kunjungan dari segmen sama.

    ReplyDelete
  22. Membalas kunjungan :)

    http://mrcoklathaty.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html?showComment=1400270632326#c3544517772524858435

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama.
    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  24. Good luck..... Cikna follow sini #31..............;-)

    ReplyDelete
  25. membalas kunjungan. selamat bersegmen :)))

    ReplyDelete
  26. Salam ..Singgah Dar Segmen Yg Sama ..
    All The Best Ya

    ReplyDelete
  27. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam

      Terima kasih. Jemput kembali lagi

      Delete
  28. Singgah dari segmen yang sama.Maaf lambat berblogwalking :)
    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete

Followers

My Blog List

Jom Like

Powered By Blogger
Faizal Faizal Mohamad Twon Tawi